Lekkage opsporen Apeldoorn

Een lekkage opsporen door de muur, het plafond of de vloer open te breken waar vochtplekken zichtbaar zijn. Zo gingen loodgieters jarenlang te werk. Tegenwoordig gebruiken lekdetectiespecialisten moderne apparatuur. Daardoor kunnen we heel gericht de locatie van het lek opsporen.

Lekkage opsporen zonder onnodige schade

Een lek bevindt zich namelijk niet altijd op de plaats waar een vochtplek zichtbaar wordt. Een loodgieter zonder detectie-apparatuur kan daar niet altijd rekening mee houden. Het gevolg is dat er soms meer herstelwerkzaamheden nodig zijn. Door onnodig hak- en breekwerk kunnen de kosten voor het herstellen van een lek zo flink oplopen.

Als je een lekkage door een lekdetectiebedrijf laat opsporen is de kans op onnodige schade heel klein. Wij hanteren verschillende opsporingsmethoden waarbij onnodig hak- en breekwerk definitief verleden tijd zijn.

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie spoort jouw lekkage op in Apeldoorn

Een reguliere loodgieter zal nog snel naar zijn hamer en beitel grijpen om een lek te vinden. De kans dat je blijft zitten met veel gevolgschade is aanzienlijk. Voorkom dit door in de regio Apeldoorn een beroep te doen op onze lekdetectieservice.

Wij hanteren de laatste technieken en de nieuwste methoden voor het opsporen van lekkages. Ben je benieuwd hoe wij lekkages kunnen opsporen? Kijk dan eens naar onze pagina over detectiemethoden.

Na afloop van de lekdetectieklus leveren we een compleet rapport af van de opdracht. Dat rapport kun je gebruiken om de schade te claimen bij je verzekeraar. En mochten we het lek niet zelf kunnen dichten, kan een andere vakman op basis van het rapport aan de slag.

Laat een lekkage opsporen door een lekdetectie expert

In Apeldoorn en omgeving bieden we een 24-uurs spoedservice aan. Onze vakmannen kunnen op elk moment van de dag een lekkage voor je opsporen. Hoe vroeg of laat je ons ook nodig hebt, bel ons gerust op 085 - 106 11 54. Je kunt ook een offerte aanvragen via het contactformulier. We komen vervolgens zo vlug mogelijk naar je toe.