Uw lekdetectiebedrijf in Apeldoorn

Vermoedt u dat u te maken heeft met een lek in uw woning? Wilt u een expert inschakelen om deze lekkage op te laten sporen? Kies dan voor een lekdetectiebedrijf. In de regio Apeldoorn schakelt u hiervoor Moorman Totaal Techniek Lekdetectie in. Dankzij onze detectiemethoden blijft u veel hakken, breken en overlast bespaard. Wilt u hier meer over weten, of wilt u onze ervaren vakmannen meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Vergoeding van verzekeraars

Wist u dat de werkzaamheden van een lekdetectiebedrijf in de meeste gevallen worden vergoed vanuit uw opstalverzekering? Met onze moderne methoden zorgen we ervoor dat hakken en breken meestal overbodig is. Dat scheelt veel extra kosten! Daar zien verzekeraars het voordeel van in, en daarom vergoeden veel maatschappijen onze diensten. Lekdetectie hoeft u dus niets te kosten.

Reinigen en ontstoppen

We zijn niet alleen als lekdetectiebedrijf in te schakelen, maar zijn nog breder inzetbaar. Kampt u met een verstopping in uw riolering of afvoer? Wij zorgen voor vlugge ontstopping. Wilt u uw dakgoten of riool laten reinigen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze allround medewerkers zijn u in Apeldoorn en omgeving met plezier van dienst! Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 085 - 106 11 54.